Sposób przygotowania

mięsko wyrabiamy zbułką i jajkiem jak na mielone , doprawiamy , bierzemy małą kuleczkę na rękę rozpłaszczamy na placek i na to dajemy małą kosteczkę sera i formujemy kulkę obtaczając cały ser tak by go nie było widać , wbijamy patyczek i pieczemy albo na grillu albo na suchej patelni :)

Komentarze

  • 10
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    smak rozpływającego sie sera w połączeniu z mięsem jest świetny
  • 9
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    można przyrządzić sosy i podawać jako przystawkę :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    smakowicie wygląda ja tylko zmienię ser na inny bo gorgonzoli nie lubię za bardzo
  • 4
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    jasne do srodka mozna według własnego smaku dawać nadzienie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina36

    mmm, smakowicie wygląda
  • 3
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    i tak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    aż ślinka cieknie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !