Sposób przygotowania

1. Masło roztopić.
2. Czosnek przecisnąć przez praskę, dodać do masła.
3. Dodać szczyptę soli i oregano.
4. Wszystko wymieszać i odstawić do zastygnięcia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    zaraz zrobię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a wyciskam przez szpryce różyczki i trzymam je w zamrażarce.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Nie przepadam za czosnkiem a teraz bym zjadła masło ... nie dziękuję, ale może i smaczne jest

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !