Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Do połowy ilości mleka dodajemy pokruszone drożdże z łyżką mąki, łyżeczką cukru i szczypta soli. Mleko musi być podgrzane, żeby było ciepłe. Odstawiamy w ciepłe miejsce do wyrośnięcia drożdży.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie ciacha.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    często piekę ciasto drożdżowe,następne będzie z żurawiną
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha najlepsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !