Sposób przygotowania

Watróbkę oprószyc mąką i usmażyc na rozgrzanym oleju, zdjąć z patelnii i na tym samym tłuszczu usmażyć pokrojoną w paski paprykę i pokrojona w piórka cebulę. Gdy warzywa zmkekną dodac przyprawy. Dodać usmażoną watróbkę i wymieszać.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    super przepis,pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    świetna , z papryką nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetnie przyrządzona wątróbka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !