Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Żeberka kroimy na mniejsze kawałki, smażymy na rumiano na rozgrzanym oleju. Gdy będą już podpieczone, posypujemy przyprawą do żeberek.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Pyszne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pychaaaaaa !
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetnie, że trafiłem na ten przepis bo mam żeberka w lodówce. Robię też z kapusta ale bedę piekł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    smaczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !