Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa maślano-jabłeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 25 dkg
cukier puder 10 dkg
sok z cytryny
jabłko kwaśne 2 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Masa maślano-jabłeczna

Masło dokładnie utrzeć z cukrem pudrem. Jabłka umyć, obrać, zetrzeć na tarce z dużymi otworami, skropić sokiem z cytryny i natychmiast połączyć z utartym masłem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak