Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulaszek rybny

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z ryb 70 dag
pieczarki 60 dag
cebula 2 szt
sos sojowy 2 łyżki
wino białe wytrawne 1 łyżka
natka sól pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: gulaszek rybny

filety pokroić w kostkę cebulę podsmażyć na oleju wrzucic pieczarki dodać sos sojowy i wino dusić włożyć filet doprawić podawać z ryżem posypaną natką pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak