Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

francuskie paszteciki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opak
pieczarki 40 dag
cebula 2 szt
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: francuskie paszteciki

zeszklic pokrojona drobno cebule,dodac drobno posiekane pieczarki i dusic pod przykryciem.
ciasto pokroic na nieduze kwadraty,gdy pieczarki beda juz miekkie nalozyc na kwadraty i połączyc wszystkie rogi,robiac cos na ksztalt sakiewki:)
wierzch posmarowac roztrzepanym jajkiem,piec w piekarniku wg przepisu na opakowaniu ciasta francuskiego.
idealny dodatek do barszczu czerwonego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak