Sposób przygotowania

Krok 1 / 13

Drożdże należy rozmieszać z łyżeczką mąki i łyżeczką cukru i zalać ciepłym mlekiem, po wymieszaniu odstawiamy na 30 minut do wyrośnięcia


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    dałabym więcej szafranu żeby kolor ciasta był intensywniejszy - ciekawa jestem czy czuć jego smak ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    *Pyza Te kilka niteczek szafranu zalałam wcześniej wrzątkiem z wódką (opisane w 2 kroku przepisu), to wystarczy, żeby babka miała charakterystyczny szafranowy smak.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !