Sposób przygotowania

Ser biały zmielić w maszynce, najlepiej 2 razy. Margarynę utrzeć z cukrem pudrem, dodać żółtka i zmielony ser biały. Ucierać cały czas. Następnie wsypać opakowanie budyniu i cały czas mieszać. Białka posolić szczyptą soli. Odstawić na 10 minut do lodówki. Po tym czasie ubić. Włożyć do ciasta i utrzeć. Tak powstałe ciasto przełożyć do wysmarowanych masłem i obsypanej bułką tartą foremek. Piec ok. 25 minut w 200 st, na koniec ostudzone posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    uwielbiam to co z twarogiem
  • 0
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pyszne są!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !