Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotowane po ostygnięciu przepuszczam przez praskę, twaróg również. Wbijam jajka, lekko solę. Dodaję 2 łyżki mąki. Mieszam wszystkie składniki. Formuję kulki, obtaczam je w mące i spłaszczam. Smażę na średnim ogniu z obu stron na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    mniam...mniam...:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z przecierem malinowym..miammm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    superrrr
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    aż się człowiek głodny robi ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    dobre:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    Baaardzo smaczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    super pomysł, muszę wypróbować!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    trzeba spróbować! z twarogiem jeszcze nie robiłam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    pycha rozkosz dla podniebienia :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo apetycznie wyglądają.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    są pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !