Sposób przygotowania

Cukinię dokładnie myjemy, a następnie dzielimy ją na plasterki takie o grubości około 0,5 cm . MOzna grubsze, jak kto woli. Następnie obtaczamy każdy plasterek w mące, następnie w jajku, które wczesniej należy doprawić solą i pieprzem oraz dokładnie wymieszać, na koniec obtaczamy każdy kawałek w bułce tartej.

Smazymy na rozgrzanym oleju z jednej i z drugiej strony .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczna cukinia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    lubie czasem zjesc
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    lubie czasem zjesc
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    robię taką jest pyszna:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !