Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekane borowiczki

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 2 szt
mąka 2 łyżki
żółty ser 10 dag
śmietana 1 szt
borowiki 60 dag

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekane borowiczki

większość grzyb pokroić i dusić z masłem i pokrojoną cebula miękkie grzyby wyłożyć na półmisek śmietanę rozmieszać z wodą i zalać grzyby posypać żółtym startym serem wstawić do piekarnika podawać ze ziemniakami

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak