Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szaszłyki z grilla

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wierprzowe 70 dag
wino białe 4 łyżki
cebula 2 szt
przyprawy do smaku
papryka czerwona 2 szt
papryka żółta 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: szaszłyki z grilla

mięso pokroić w kostkę zalać marynatą z wina soli pieprzu liścia laurowego i oliwy przykryć i odstawić na 12 godzin paprykę pokroić w kawałki cebulę w krążki na szpikulcu nadziewać mieso cebulę i paprykę piec na grillu

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 08.03.2012 11:26
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak