Sposób przygotowania

Fileta pokroić na kawałki, posolić. Panierować w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Usmażyć na patelni wylanej olejem i tak usmażonego odłożyć na talerzyk i ostudzić. Do dużego naczynia wlać olej, rozgrzać go. Pokroić do niego obraną cebulę. Delikatnie podsmażyć. Dodać słoiczek koncentratu pomidorowego i keczupu, dokładnie wymieszać. Pogotować przez chwilę, przyprawić do smaku kucharkiem. Zalać ryby tym sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Fajna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    uwielbiam taką :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    uwielbiam rybę po grecku
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Uwielbiam ryby pod każdą postacią
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    mój mąż ją uwielbia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !