Sposób przygotowania

Karkówke przysmazyc na żłoty kolor dodać cebulę i dusic doprawić według swojego gustu gdy mięso bedzie gotowe zagęscic sos mąka lub kostka mięsną jak kto woli Ziemniaki ugotować, gdy beda miekkie przecisnąć przez praske do miski oddzielić na 4 cześci zamiast 1 dodać mąke ziemniaczaną uformować kluseczki Czerwoną kapuste ugotowac w wodzie lekko osolonej gdy bedzie miekka odcedzic dodac odrazu ocet i ziele angielskie oraz listki laurowe ( ocet żeby nie straciła koloru) Jabłka obrać wydrylować śliwki zagotować dodać sukier wedgług uznania można dodać cytryne umyta i przekrojoną Smacznego

Komentarze

  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Przepraszam, czy możesz używać znaków przestankowych.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Lubię czerwoną kapustę, ale po przeczytaniu tego przepisu, nie mogę załapać, jak ją robisz.... Też poproszę o znaki interpunkcyjne....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Pyszne po prosu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    pyszności też takowy robię;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !