Sposób przygotowania

Truskawki umyć, oczyścić z szypułek. Do rondla wlać wino, dodać miód i gotować około 5 min. Następnie dodać truskawki i gotować około 10 minut. Zdjąć z ognia, ostudzić. Do ostudzonych truskawek wlać jogurt, wsypać cukier waniliowy i zmiksować. Przyprawić do smaku cukrem pudrem i sokiem z cytryny. Odłożyć na chwilę do lodówki. Podawać z biszkoptami lub krakersami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Ale apetyczny !!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pychota!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczny chłodnik.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !