Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowana cukinia

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia 1 sztuka
jajko 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat do obtoczenia
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowana cukinia

Cukinię obrać, pokroić w plasterki. Jajko rozbełtać. Maczać w nim plasterki cukinii, obtaczać je w bułce tartej i kłaść na rozgrzany olej. Oprószyć solą i pieprzem. Smażyć na rumiano z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 04.03.2014 11:41
bardzo lubię taką cukinię :)
Weronika_eM 20.12.2011 16:14
lubię taką
Iwona56 25.09.2011 18:10
super tego szukałam
Iwona56 25.09.2011 18:10
super tego szukałam
Iwona56 25.09.2011 18:10
super tego szukałam
1j1o1l1a1 19.09.2011 13:12
smakowicie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak