Sposób przygotowania

Pieczarki umyć jeśli trzeba obrać, pokroić małe na ćwiartki a większe w ósemki. Na patelni rozgrzać masło przesmażyć przygotowane pieczarki, oprószyć solą i pieprzem. Przestudzić. Jajka ugotować na twardo obrać, przekroić na połowy. Wyjąć żółtko rozdrobnić widelcem. Szczypiorek umyć osączyć i drobno pokroić. Pieczarki, żółtka i szczypiorek połączyć. Dodać trochę majonezu, doprawić do smaku i wymieszać. Przygotowanym farszem napełniać połówki jajek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ślicznie się prezentują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !