Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić, opłukać, osączyć i pokroić w plasterki. Następnie usmażyć na maśle, dodać sok z cytryny, kolendrę, natkę, wino i cukier. Chwilę dusić, doprawić solą, pieprzem i mocno schłodzić. Przed podaniem posypać posiekanymi jajkami. Podawać z bułką lub z grzankami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    ciekawy przepis
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    lubię pieczarki
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Pieczarki w winie - bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pieczarki uwielbiam pod każdą postacią:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    intrygujący przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    intrygujący przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    intrygujący przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !