Składniki:
dorsz | 6 platow |
cytryny | 2 szt |
mąka krupczatka | 4 lyz |
olej do smażenia | 1 litr |
sałata | 7 liscie |
cebula biała | 2 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 lyz |
woda letnia | 3 lyz |
keczup pikantny | 1 lyz |
lód | 2 l |
oliwki zielone | 1 sloik |
dorsz | 6 platow |
cytryny | 2 szt |
mąka krupczatka | 4 lyz |
olej do smażenia | 1 litr |
sałata | 7 liscie |
cebula biała | 2 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 lyz |
woda letnia | 3 lyz |
keczup pikantny | 1 lyz |
lód | 2 l |
oliwki zielone | 1 sloik |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: