Składniki:
boczek wędzony | 20 g |
olej | 4 lyz |
sok z cytryny | 1/2 szkl |
mąka krupczatka | 4 lyz |
pieczareki całe | 30 g |
natka pietruszki | 1 pek |
filet z dorsza | 6 platow |
cytryna | 10 plasterki |
boczek wędzony | 20 g |
olej | 4 lyz |
sok z cytryny | 1/2 szkl |
mąka krupczatka | 4 lyz |
pieczareki całe | 30 g |
natka pietruszki | 1 pek |
filet z dorsza | 6 platow |
cytryna | 10 plasterki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: