Sposób przygotowania

Z jabłek i gruszek wydrążyć specjalną łyżeczka gniazda nasienne tak aby powstał otwór o średnicy nie większej niż 1,5 cm . Tak przygotowane owoce pokrój w jak najcieńsze plasterki , plasterki przełóż i rozłóż na talerz polej sokiem z cytryny aby nie sczerniały i posyp je serem pokruszonym a oliwę wymieszaj z sokiem z pomarańczy i polej gotową sałatkę .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być ekstra smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być ekstra smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !