Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wymieszać, najlepiej mikserem, aż powstanie jednolite ciasto. Gofrownice rozgrzać do maksymalnej temperatury, wysmarować olejem. Piec w zależności od mocy 7-15 min. Gdy przestaje rosnąć w gofrownicy, można na chwile uchylić by gofry się podsuszyły. Po wyjęciu z gofrownicy ułożyć na ruszcie lub kratce drewnianej. Można podawać z bitą śmietaną i ulubionymi owocami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    aż ślinka leci :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    mniammm:D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    uwielbiam gofry
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    lubimy gofry ....i Gofera :D
  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    pyszne napewno
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    właśnie idę smażyć,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    pycha
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra gofry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    pysznie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ślinka leci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    supere
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    supere
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam je
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    uwielbiam -super dodatki!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Uwielbiam gofry! A W TYM WYDANIU MOGŁABYM ICH ZJEŚĆ Z TUZIN:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    lara

    piękny !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !