Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krem z grzybowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podgrzybki 1|2 kg
pieczarki 300 g
pieczywo razowe 4 kromki
oliwa 2 łyżki
śmietana 200 ml.
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: krem z grzybowej

Ususzone grzyby,moczyć 4 godz,potem zagotować i dodać do nich pieczarki pokrojone,gotować 20 min,kromki pokroić w kostkę smażyć na patelni dodając oliwę,gotowy wywar zmiksować dodać śmietanę i przyprawić,gotować 5 min. krem podawać z grzankami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Olaa 07.10.2011 08:57
super
Olaa 07.10.2011 08:57
super
Katarzyna/kate1980 21.09.2011 20:04
sauper
agnieszka214 21.09.2011 18:17
mniam
agnieszka214 21.09.2011 18:17
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak