Sposób przygotowania

Pół jabłka obieramy i trzemy na tarce o małych oczkach. Do 50 ml kompotu dodajemy mąkę ziemniaczaną i mieszamy. W tym czasie gotujemy pozostały kompot aż to wrzenia. Do wrzątku wlewamy rozrobiony kompot z mąką i chwile gotujemy. Zdejmujemy z ognia i dodajemy do kisielu starte jabłko i przekładamy do pucharków. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    zdrowe i smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Też robię, bo uwielbiam takie kisielki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    domowy najlepszy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smacznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    super taki domowy kisiel:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !