Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Na folię aluminiową kładę kapustę kiszoną.


Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    najsmaczniejsza!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    zjadlabym taka
  • -4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    kwas i aluminium - dziękuję, ale nie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Moim zdaniem komentarz Pyzy jest niegrzeczny (ładnie to ujmując). Nie lubię, nie przyrządzam, nie jem i nie komentuję. Podobno o gustach się nie dyskutuje...
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ja zrobiłam takie połączenie tego lata z innego przepisu i większości gości bardzo smakowało.Jedynie dzieci-niejadki miały pewne opory.Ale tłuszcz wytapiający się z kaszanki podczas grillowania tak fajnie się połączył z kapustą kiszoną,że danie na prawdę nie wymagało żadnego doprawienia.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !