Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa do kanapek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 30 dag
rzodkiewki 5 sztuk
szczypiorek 1 pęczek
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa do kanapek

Szczypiorek i rzodkiewkę umyć.
Szczypiorek drobno posiekać, rzodkiewkę pokroić w kostkę, jajka ugotować na twardo i zetrzeć na tarce.
Całość połączyć z serkiem, przyprawic pieprzem i solą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 13.09.2012 21:40
super pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak