Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

piersi pieczarkowo-serowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2 szt
pieczarki 25 dag
cebula 1 szt
ser żółty 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: piersi pieczarkowo-serowe

Piersi z kurczaka umyj,obtocz w przyprawie do kurczaka.Na patelni rozgrzej olej i podsmaż pokrojone pieczarki wraz z cebulką. Na oddzielnej patelni upiecz kotlet z kurczaka z obu stron, a następnie nałóż na niego grzybowy farsz i posyp obficie startym serem. Zapiecz razem do roztopienia się sera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 19.09.2011 09:12
Ja robie takie kotlety ze schabu, ale normalnie panieruję i zapiekam też w piekarniku. Są pyszne.
Wafelek2601 19.09.2011 09:12
Ja robie takie kotlety ze schabu, ale normalnie panieruję i zapiekam też w piekarniku. Są pyszne.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak