Sposób przygotowania

do garnuszka wlewamy piwo, dodajemy miód (można dodać wiecej jeśli lubimy słodsze), a następnie dodajemy nieco imbiru. Podgrzewamy całość, cały czas mieszając. Gorące piwo przelewamy do kufelka, podajemy na gorąco - dobrze rozgrzewa

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    wypiłoby się...;p
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    na pewno dobrze rozgrzewa:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    super na mroźne wieczorki
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo lubię piwo z imbirem, choć nie lubię jak po dodaniu imbiru pieni się i ulatują wszystkie bąbelki :/ i zawsze piłam na zimno ale następnym razem podgrzeję..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !