Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz ze szpinaku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

posiekany szpinak 1 szklanka
mielone ziarenka kolendry 1 łyżeczka
czosnek 2 ząbki
masło 1 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz ze szpinaku

Na patelni stopić masło, wrzucić drobno posiekany czosnek i kolendrę, chwilę smażyć, mieszając. Dodać szpinak, wymieszać i dusić na małym ogniu kilka minut, doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak