Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Eggah z mięsem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 8
posiekana kolendra 4 łyżki
sól
masło 2 łyżki
pieprz
baranina 50 dag
woda gazowana 2 (mineralna)
natka pietruszki 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Eggah z mięsem

Dokładnie roztrzepać jaja z mielonym mięsem, wodą mineralną, solą, pieprzem i zieleniną. Żaroodporny półmisek wysmarować masłem, wlać masę jajeczną, przykryć, wstawić do nagrzanego piekarnika, piec 30 min. Odkryć i piec jeszcze 15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak