Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Niby-pasztet

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

słonina 20 dkg
cebula 2 szt
gotowane mięso 15 dkg
sól do smaku
Gałka muszkatołowa mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Niby-pasztet

1/4 część słoniny drobno pokrajać i stopić,a na tłuszczu podsmażyć drobno pokrajaną cebulę,pozostałą część słoniny ugotować,ugotowane mięso i słoninę zemleć w maszynce i dodać do ciepłego podsmażonego tłuszczu z cebulą,przyprawić do smaku ,wymieszać i schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak