Sposób przygotowania

Musztardę rozetrzeć w garnuszku z rozpuszczoną kostką rosołową, dodać sok z kapusty, wodę, przyprawić solą, cukrem i pieprzem. Ostudzić, przecedzić.
Podawać z grzankami

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    Nie każdemu smakuję, ale polecam spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    drap13

    chyba się nie skuszę...
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ale napewno zdrowy
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    bo ma mnóstwo witamin
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    oj tak, witamin to ma ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    samo zdrowie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !