Sposób przygotowania

Białka ubijamy dodając stopniowo cukier, śmietanę mieszamy razem z budyniem. Ubite białka łączymy z masą budyniową, wiórkami kokosowymi i olejkiem waniliowym. Blachę smarujemy margaryną, kładziemy na nią surowe ciasto kruche i następnie przygotowaną masę budyniową. Jeżeli mamy więcej ciasta kruchego możemy zrobić z niego kruszonkę i posypać wierzch ciasta. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 180 stopni na około 50-55 minut. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    przepyszne ciacho
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    świetne ciasto
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pychotka ciasto
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne do kawki..
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznosc
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    nie znałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piter

    jestem ciekawy jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam to ciasto :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne ciacho !
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam to ciasto
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super placek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !