Sposób przygotowania

Ugotować wywar mięsny z kości dodać przyprawy i pieczarki...Dodać pokrojone w kostkę i przysmażone boczek z cebulką, wlać żur, wymieszać.Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie.Podajemy z jajkiem i zalewamy żurkiem Smacznego!!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z pieczarkami nie jadłam,pewnie by mi smakował:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha !
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawi mnie jak smakuje z pieczarkami, zawsze używam grzybki leśne. Koniecznie wypróbuję przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawi mnie jak smakuje z pieczarkami, zawsze używam grzybki leśne. Koniecznie wypróbuję przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    stefcia

    lubię żurek z suszonymi grzybami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !