Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowana papryka według Agi

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 3 sztuki
mięso mielone 1/2 kg
pieczarki 30 dag
jajko
Sól czosnkowa jodowana Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowana papryka według Agi

Paprykę myjemy,przecinamy na pół,usuwamy gniazda nasienne.Pieczarki obieramy i drobno siekamy.Razem z jajkiem i przyprawami dodajemy do mielonego mięsa.Dokładnie wyrabiamy i powstała masą napełniamy papryki.Każdą zawijamy w folię aluminiową i układamy na gorącym ruszcie.Pieczemy około 30 min.Podajemy z keczupem lub sosem czosnkowym.:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

hastalavista 26.12.2011 13:59
pyszne
adam1f 10.12.2011 07:29
dobre
Adamorek 06.11.2011 11:36
robię podobna ale z ryżem
leonkot 22.10.2011 15:00
grillowanej papryki jeszcze nie jadłam
MAR3STA 25.09.2011 22:27
super
Kuchareczekjeden 18.09.2011 20:19
uwielbiam taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak