Sposób przygotowania

Paprykę myjemy,przecinamy na pół,usuwamy gniazda nasienne.Pieczarki obieramy i drobno siekamy.Razem z jajkiem i przyprawami dodajemy do mielonego mięsa.Dokładnie wyrabiamy i powstała masą napełniamy papryki.Każdą zawijamy w folię aluminiową i układamy na gorącym ruszcie.Pieczemy około 30 min.Podajemy z keczupem lub sosem czosnkowym.:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    uwielbiam taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    grillowanej papryki jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    robię podobna ale z ryżem
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !