Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kieszonki z fileta.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 1 szt
szynka 4 plastrów
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
ser gouda 4 plastrów

Przepis i sposób przygotowania na: Kieszonki z fileta.

Fileta myjemy, kroimy na 4 równe kawałki i lekko ubijamy tak aby filet nie był zbyt cienki. Nożem nacinamy w każdym filecie kieszonkę do której wkładamy zwinięte w rulonik plasterek szynki i plasterek sera.. Kieszonkę solimy i pieprzymy do smaku. Obtaczamy kieszonkę w jaju i bułce tartej. Pieczemy na rozgrzanym oleju. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

novita26 30.05.2012 04:17
super
novita26 30.05.2012 04:17
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak