Sposób przygotowania

Ananasa odsączyć z zalewy,pokroić w kostkę.Cztery żaroodporne miseczki lub kokilki nasmarować tłuszczem,ułożyć w nich kostki ananasa i zalać jogurtem.Każdą porcje posypać dwiema łyżkami cukru.Wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiekać do chwili,gdy cukier się skarmelizuje-na każdej porcji powinna powstać apetyczna złocista skorupka.Podawać 10 minut po wyjęciu z piekarnika.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !