Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ajerkoniak

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 6 szt
ajerkoniak 0,5
kostka masła 1 szt
bez 70 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Ajerkoniak

1. Biszkopt z 6jaj może być jasny lub ciemny. (jak kto chce)

1. Masło miękkie, cienkim strumieniem lej ajerkoniak,
2. Na końcu dodaj bezy
3. pokrusz po czym wymieszaj i daj na biszkopt.

Smacznego !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak