Sposób przygotowania

Krok 1 / 10

Cebulę kroimy w kostkę. Ząbek czosnku rozgniatamy i również bardzo drobno kroimy. Na rozgrzanej oliwie najpierw rumienimy cebulę, następnie dodajemy czosnek. Smażymy do momentu, gdy czosnek zacznie wydzielać przyjemną woń.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Już jakiś czas nie robiłam pulpecików.... Więc może jutro na obiad i to w takim wydaniu:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Kotlety z kaszą jęczmienną lubią wszyscy w mojej rodzinie, nawet moja córka. Pulpetów nie próbowałam, ale już czuję, że chyba je zrobię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszne !!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    najlepsze jedzenie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawe smaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !