Sposób przygotowania

JABŁKA OBIERAMY I KROIMY W PLASTERKI , WRZUCAMY DO GARNKA I ZALEWAMY WODĄ TAK ŻEBY JABŁKA BYŁY NAMOCZONE. GOTUJEMY AŻ JABŁKA ZROBIĄ SIĘ MIĘKKIE. ZUPĘ ZAPRAWIAMY MĄKĄ ROZROBIONĄ Z MLEKIEM - TAK ŻEBY NIE BYŁO GRUDEK. TAK ZAPRAWIONĄ ZUPĘ GOTUJEMY OKOŁO 3-4 MIN. PODAJEMY DO GOTOWANYCH ZIEMNIACZKÓW NAJLEPIEJ MŁODYCH .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszna,też tak robię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ja robię z mąką ziemniaczaną i śmietanką
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    dla mnie nowość
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    jeszcze tak nie robiłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    prosta i smaczna dla mnie coś nowego
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    mój synuś jak był mały chętnie jadł \" japcankę\" tylko ja robiłam z makaronem na słodko . Do ziemniaczków chętnie spróbuję...
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    nigdy nie jadlam chętnie spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    nie jadłam,ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ?wietne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    taka prosta, a taka fajna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię zupy owocowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    ja nie przepadam za owocowymi zupami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !