Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gołąbki z mięskiem mielonym i sosem pomidorowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 1 główka
mięso mielone 500 g
ryż 2 torebki
koncentrat pomidorowy
cebula 1 sztuka
sól
pieprz
Kucharek przyprawa do potraw
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z mięskiem mielonym i sosem pomidorowym

Kapustę ugotować. Cebulę podsmażyć na oleju. Mięsko doprawić. Ryż ugotować, wymieszać z mięskiem. Kapustę podzielić na liście. Zawinąć gołąbki.
Gotować w wodzie z dodatkiem koncentratu pomidorowego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

treonina 23.09.2011 17:15
jak dla mnie zwykłe gołąbki :-)
treonina 23.09.2011 17:15
jak dla mnie zwykłe gołąbki :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak