Sposób przygotowania

Jajka pokroić w ćwiartki, mlortadelę w cienkie paseczki, cebulę w plasterki. Kapustę poszatkować. Składniki wymieszać.
Przygotować sos: 2 łyżki soku z cytryny, 3 łyzki oleju, 1 łyżeczka musztardy łagodnej i 1 łyżeczka kaparów - wymieszać i polać sałatkę.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    nigdy jakos nie wpadłem, by dodać mortadele do sałatki, a lubie musze przyznac. dzieki za pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    oo ciekawe czy dobra taka sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    dawno juz nie jadłam mortadeli
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !