Sposób przygotowania

Grzyby obieramy, kroimy w plasterki, dusimy na maśle do miękkosci. Na uduszone prawdziwki wbijamy jajka, doprawiamy, smazymy, aż jajka sie zetna.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    Uwielbiam jajecznice z grzybami. Z prawdziwkami-pychota!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    lubie !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    ja właśnie ją jem!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    ja właśnie ją jem!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !