Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

duszony halibut z pieczarkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

halibut 4 plastry
masło 2 łyżki
pieczarki pół puszki
białe wino 1/8 l
ziemniaki ugotowane 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: duszony halibut z pieczarkami

cztery kawałki folii wysmarować tłuszczem na każdym położyć plaster halibuta doprawić solą i pieprzem odstawić na k 45 minut dodać pieczarki wino i obłożyć wokół ziemniakami zwinąć folię piec na grillu ok 45 minut podawać z masłem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 19.11.2011 08:36
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak