Sposób przygotowania

wszystkie skłdniki kroimy na kostkę oprócz ziemniakow je w talarki , układamy w dużym garnku na przemian , wczesniej garnek musimy obłozyć liściami kapusty bialej to dla zapachu i ochrony przed przypaleniem , garnek ustawiamy nad ogniem na ok 1 h delikatnie dokladając drewna ( chodzi o ognisko ) robimy to w ogrodiz e

Komentarze

  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    idealne na letnie popołudnie :)
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pyszne i smaczne naprawdę polecam ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Spróbuję takie zrobić, a zapowiada się smacznie:)
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    warte uwagi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina36

    polecam,bo naprawdę pyszne
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ojj tak ... lubię bardzo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !