Sposób przygotowania

Jajka rozbełtać. Bułkę tartą wymieszać z przyprawami. Grzyby obtoczyć w mące, zamoczyć w jajku, obtoczyć w przyprawionej bułce tartej, ponownie zamoczyć w jajku i na koniec drugi raz obtoczyć w bułce tartej. Kłaść je na rozgrzany olej, oprószyć solą i smażyć na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    dzisiaj też smażyłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    nie dawno też smażyłam kanie a te n zdjęciu wyglądaja przepysznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    oo jak ja dawno nie jadłam kani
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    pycha, dziś też tak robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !