Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z margaryną i cukrem, dodać mąkę z proszkiem, na końcu pianę. Wyłożyć na blaszkę połowę ciasta, do drugiej dodać kakao, wyłożyć na jasne ciasto. Ułożyć kawałki gruszek, upiec, pozostawić do ostygnięcia. Masa: Ugotować budynie na mleku z dodatkiem cukru, ostudzone zmiksować z masłem. Na ciasto wyłożyć masę. Można udekorować polewą czekoladową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    gruszki, dobry pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    mniam...mniam...:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Pychota!
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !